Se dă startul la retur! Suntem pregătiți?

Dinamo va debuta în returul campionatului azi, de la ora 19:00 în deplasare la Sibiu, cu Hermannstadt.

Știm cu toții că situația s-a agravat teribil, restanțele salariale au crescut iar jucătorii au petrecut sărbătorile pe „burta goală”.

Cum era de așteptat, problemele generate de spaniolii din conducere s-au înmulțit și suntem îngrijorați să nu urmeze falimentul.

Vestiarul este rupt și jucătorii sunt complet dezamăgiți, va fi un start de an mult mai dificil decât a fost în anii trecuți pentru că unii jucători nu vor da totul pe teren.

Aleix Garcia și Abdoulaye Ba s-au despărțit de Dinamo în timp ce Juan Camara a revenit la antrenamente și a declarat că ar dori să continue cu unele condiții, rămâne de văzut însă dacă va putea fi jucat după întârziere.

Mai știm de asemenea că programul DDB a plătit un salariu jucătorilor cu un nivel mai scăzut al contractului (Marco Ehmann, Robert Moldoveanu, Rici Grigore, Ioan Borcea, Ahmed Bani și alți tineri de la echipa a doua) și negociază intens cu ceilalți pentru micșorarea salariilor pentru a putea rămâne la Dinamo.

Surprinzător sau nu, Blejdea a venit la Dinamo din postură de jucător liber de contract. Fost junior al clubului, Blejdea a declarat că vrea să ajute echipa sa de suflet: „Când Dinamo te cheamă, vii pe jos până în Ștefan cel Mare!”.

Este fost jucător al Argeșului alături de care a reușit promovarea din Liga a 2-a, fiind unul dintre cei mai buni jucători (12 goluri în 25 de meciuri ca mijlocaș ofensiv stânga).

Un transfer destul de bun în condițiile de față, să nu uităm că și Deian Sorescu avea un trecut asemănător când a semnat cu Dinamo.

Ce putem să facem noi, ca suporteri, în acest moment? Doar să ajutăm echipa cum putem, fie prin bilete virtuale, fie prin abonamente în program.

De remarcat, contractele de sponsorizare pe care le va semna DDB-ul, mai ales cel cu firma de autoturisme, contract care va permite să cumpărăm bilete virtuale pe Arena Națională și să participăm la o tombolă pentru câștigarea unui autoturism.

Biletele pentru meciul cu Chindia sunt puse în vânzare pe Arenă, așa că haideți să cumpărăm cât mai multe și să arătăm că suntem în stare de și mai multe!

Hai Dinamo! Succes câinilor, în retur! Nu mor câinii, când vor dușmanii, fie ei chiar și “investitori de carton”!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial; facebook.com/PeluzaCatalinHildan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image