Avancronica meciului FC Hermannstadt – DINAMO București!

Dinamo începe returul campionatului cu o deplasare la Sibiu, meciul cu FC Hermannstadt fiind programat azi de la ora 19:00. Partida va fi arbitrată de Cojocaru.

Gazdele se află pe locul 14 și vin după două înfrângeri (cu Viitorul și Iași). Ultima victorie a fost cu Voluntari 3 – 2 pe 13 decembrie.

În ultimele meciuri directe, Dinamo are 3 victorii ( 2 – 1, 2 – 0 și 3 – 0), iar Sibiul doar una în 2019, la ultimul meci de pe teren propriu cu noi, scor 4 – 2.

Dinamo nu a câștigat până acum cu Hermannstadt în deplasare, iar în meciul din tur, scorul a fost 1 – 1, prin golurile marcate de Sorescu și Joalisson.

Dinamo vine după un egal la Clinceni, dar cu mari probleme de efectiv: Mejias nu a făcut deplasarea și probabil titular va fi tânărul Eșanu, Puljic a declarat că nu poate juca primele meciuri, iar probabil nici Grigore nu va fi forțat.

Sunt șanse mari să vedem o improvizație pe postul de fundaș central, singurul rămas de meserie fiind Bejan.

Echipa de start după părerea mea, va fi:

Eșanu – Sorescu – Bejan – Achim (consider că el va fi improvizat fundaș central, fiind și destul de înalt) – Radu – Anton – Gol – Fabbrini – Blejdea (cred că va fi titularizat pentru că are un moral peste Camara) – Bani – Nemec.

Ionel Gane a acordat un interviu, publicat pe site-ul echipei noastre înaintea meciului: „Vreau să începem bine acest retur de campionat, să obținem puncte și să urcăm în clasament. Chiar dacă ne lovim de multe probleme de efectiv, din diferite motive, sunt încrezător că echipa va reuși să-și impună ritmul de joc în această deplasare. Este o perioadă foarte dificilă pentru fiecare dintre noi. Echipa a dovedit caracter în ciuda tuturor promisiunilor neonorate, iar acest lucru ne dă tuturor curajul să mergem mai departe, să reușim să salvăm Dinamo! Sper să nu mai plece nimeni! Este un retur atipic, maraton dacă acceptați. Nu ne-am mai confruntat cu un astfel de program în ultimii ani. Sunt foarte multe meciuri după 10 zile de vacanță și câteva antrenamente, o parte doar pe terenul sintetic din cauza vremii. Este foarte important cum începem acest an și cum vom gestiona acest program pentru a evita accidentările sau suspendările. Îmi doresc să fim sănătoși și să lăsăm aceeași impresie pozitivă de joc, la fel cum am terminat anul trecut.”.

Întâlnim un adversar destul de modest, dar și noi avem probleme din ce în ce mai mari și din prisma moralului și a lotului.

Sperăm la o victorie, o nouă tresărire de orgoliu a băieților. Multă baftă echipei, hai Dinamo!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image