Înfrângerea a devenit obiectiv la Dinamo, FC Botoșani – DINAMO București 4-0!

Meciul a început rău pentru Dinamo, Tomozei a fost accidentat grav de Edjouma, un fault cel puțin de cartonaş galben, nesancționat. Geani Crețu i-a luat locul, iar în minutul 13, Mihai Roman a marcat în poarta noastră, primul său gol după 2 ani de pauză. A fost o mare greșeală a portarului Figueiredo, care a ieșit pe sub minge.

La câteva minute mai târziu, fostul dinamovist Tîrcoveanu a fost aproape de a face 2-0 din lovitură liberă. În minutul 27, brazilianul Jaja a majorat avantajul gazdelor cu o execuție superbă. În finalul reprizei, Ivanovski a ratat o mare ocazie, singur cu portarul Pap.

Vârful Azankpo a debutat și el în startul reprizei secunde și a ratat o ocazie importantă, nu a reușit să controleze mingea singur cu portarul. Același jucător Jaja a marcat pentru 3-0, după un dribling superb în fața portarului. În minutul 84, Fili a făcut 4-0, un nou șut care putea fi parat de portarul nostru.

Un nou rezultat dezastruos pentru Dinamo, care a primit 52 de goluri după acest meci, cea mai slabă apărare din Liga 1 și a rămas fără punct în deplasare.

Se pare că Stoican are “testament în scris de la Rednic”, să nu cumva să piardă strâns vreun meci, cu 0-1. Nu, ci să luăm bătaie la scor, să intrăm în cartea recordurilor, la capitolul rezultate negative.

Din păcate, Flavius Stoican nu realizează gravitatea problemei și a pus rezultatul din această seară doar pe seama sorții. Probabil singura prestație decentă din acest meci a fost al lui Ehmann, care a fost și căpitan.

Dinamo a rămas la 11 puncte de ultimul loc care se duce la baraj, FCU Craiova, care a remizat la fcsb. Deja devine o misiune aproape imposibilă pentru noi, o altă speranță ar fi situația de la Gaz Metan, care este aproape de faliment. Respect celor prezenți în deplasare!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image