Avancronica meciului FC Botoșani – DINAMO București!

Dinamo va juca mâine la Botoșani începând cu ora 20:00 ultimul meci programat în cadrul etapei a 24-a a Ligii 1.

Va fi o deplasare lungă pentru echipa noastră, care are doi absenți importanți, Răuță și Matei, fiind suspendați. Va fi un meci foarte greu doar prin prisma faptului că nu am obținut vreun punct în deplasare în acest sezon, un detaliu catastrofal.

Echipa va fi foarte schimbată, mai ales la mijlocul terenului, așa că ne putem aștepta totuși la orice, este clar că noii veniți vor să demonstreze ceva și au un moral bun.

Gazdele de la Botoșani vin după un egal cu campioana CFR Cluj, având 7 meciuri fără eșec. Totuși, au făcut foarte multe egaluri, 11 în 23 de meciuri. Se află pe locul 4 cu 38 de puncte, de trei ori și ceva mai mult decât noi. Au avut parte de multe plecări în această iarnă: Racovițan s-a transferat la echipa lui Deian Sorescu, Rakow, Remacle a fost împrumutat la U Cluj, Mensah a plecat la Linz, iar Kage a plecat liber de contract la Virton. Au transferat câțiva jucători: pe Dican de la U Cluj, pe Roman de la Csu Craiova, sau pe Mailat de la CFR Cluj.

Moldovenii au declarat că nu concep să nu câștige cu noi, ceea ce a devenit relativ normal privind situația din clasament. Suntem în continuare Dinamo, un nume care va inspira spaimă indiferent de situație.

Echipa probabilă, după părerea mea, va fi:

Cristiano – Buleică – Ehmann – Jovanovic – Tomozei – Ivanov – Carp – Bani – Rodriguez – Bordușanu – Ivanovski (căpitan).

Din ce a declarat Flavius Stoican, Torje este incert pentru că are probleme în familie. Cred totuși că are probleme mai mari cu kilogramele, așa că banderola va trece pe brațul lui Ivanovski. Aș vrea să-l vedem și pe Jovanovic, Patriche chiar nu mi se pare sigur și rămâne de văzut cum se vor înțelege mijlocașii.

Dinamo nu a mai câștigat din 2018 la Botoșani, iar gazdele au câștigat ultimele 4 meciuri, ultimul fiind cel mai drastic scor, 4 – 0 . Per total de la înființare, Dinamo are 3 victorii la Botoșani, iar moldovenii au 6 victorii, fiind și două rezultate de egalitate. În tur, aceștia s-au impus la limită în Groapă, scor 1 – 2.

Dinamo va avea mâine un meci foarte greu, însă fiecare meci de-acum încolo ne va ține cuțitul la os. Este necesar să adunăm puncte, pentru a nu fi obligați să câștigăm aproape tot în play-out. Mult succes echipei! Hai DINAMO!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image