Avancronica meciului DINAMO București – CSU Craiova!

Dinamo va juca mâine de la ora 19:55 meciul programat în cadrul etapei a 25-a intermediară, acasă împotriva Craiovei noi, un meci care va fi arbitrat de Horațiu Feșnic.

Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, 52 de goluri primite și vine după 5 înfrângeri consecutive. În plus, vom avea absenți, Ivanovski și Patriche sunt suspendați, iar Tomozei este accidentat. Totuși, Matei și Răuță vor reveni la mijloc, vor fi plusuri în linia mediană.

Dinamo are nevoie urgentă de puncte, mai sunt doar 6 meciuri din sezonul regulat și noi pierdem pe bandă rulantă. Gaz Metan Mediaș a fost depunctată cu două puncte, și a trecut sub FCU Craiova și este posibil să mai fie depunctată dacă nu va plăti datoriile către unii foști jucători. Poate fi șansa noastră de a prinde locul de baraj.

CSU Craiova are o singură victorie în 10 meciuri în campionat, având foarte multe egaluri. Tremură pentru un loc de play-off, fiind pe 5, la egalitate cu Farul care este pe 6. Au totuși al doilea cel mai bun atac după fcsb, cu 39 de goluri marcate. Au calitate foarte mare în lot, iar la meciul tur, oltenii s-au impus cu 5 – 0.

Echipa de start după părerea mea, va fi:

Chesneau – Buleică – Jovanovic – Ehmann – Radu – Răuță (căpitan) – Ivanov – Bordușanu – Matei – Geani Crețu – Azankpo.

Cred că portarul Cristiano numai are ce căuta titular după acele greșeli uriașe. Ivanov a arătat că merită să joace la mijloc , iar cea mai mare problemă va fi atacul. Azankpo este incert, iar benzile sunt foarte foarte modeste. Nu știu dacă Gabi Torje va fi cumva în lot, dar îi urăm sincere condoleanțe pentru pierderea tatălui.

Va fi un meci foarte greu, de la care recunosc că nu am speranțe, dar trebuie să încercăm să obținem punct sau puncte pentru că se strânge lațul. Distanța dintre noi și ultimul loc de baraj se mărește considerabil și îmi este foarte greu să cred că vom câștiga aproape toate meciurile în play-out.

Multă baftă echipei! Haide DINAMO BUCUREȘTI, luptă dacă ne iubești!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image