Cronica unui scor de maidan, “csu craiova” – DINAMO București 5 – 0!

Dinamo a trăit o nouă umilință luni seara, pe terenul Craiovei. La apărare și atac de maidanezi, ce pretenții să ai: scor de maidan! Unde au fost acei tineri, câini adevărați, care mușcau terenul?! Antrenorul “multvisat” de Mureșan, Sorin Colceag, din păcate nu a reușit decât încă un scor dezastruos.

Multe nu sunt de spus după un asemnea meci, dar voi puncta câteva detalii. Încă un meci în deplasare care a început, cum nu se putea mai rău, cu o eliminare, a lui Giafer, după două faulturi stupide. La pauză, scorul a fost 1 – 0 pentru gazde, aflați în superioritate numerică.

Dacă în prima repriză oltenii au ratat multe ocazii, în a doua repriză au marcat 4 goluri fără prea mult efort întrucât noi nu am avut apărare. A fost ultimul meci al lui Sorin Colceag, care nu a reușit să redreseze deloc jocul echipei. În acest scurt mandat, nu am înțeles de ce a preferat jucători precum: Grigore, Dudea, Neicuțescu, Crețu sau Moldoveanu (care nu sunt pregătiți fizic și nici foarte talentați), în detrimentul lui Ehmann, Borcea sau Amzar.

Ne așteptam la un joc slab al echipei, aflată în formare, dar fizic, mental și strategic am arătat groaznic, cu mult sub nivelul Ligii 1. Raportul de 29 la 5 la ocazii de gol spune totul despre cum s-a desfășurat meciul. Încă o înfrângere la scor care ne-a provocat suferință, dezamăgire și umilință. Un eșec foarte greu de digerat pentru orice dinamovist.

Chiar dacă cartonașul roșu a fost acordat ușor lui Giafer, chiar dacă au existat multe erori de arbitraj, nu putem găsi scuze acestui scor umilitor. Pur și simplu așa a ajuns echipa Dinamo în momentul de față: atât au putut jucătorii, atât a reușit antrenorul utilizând după capul lui lotul existent.

Cu un căpitan fără voință și atitudine, Dinamo nu va putea face față niciunei echipe din campionatul actual, pentru că la fiecare meci ar trebui ca jucătorii să se autodepășească, lucru care nu s-a mai întâmplat de la primele victorii ale competiției.

De asemenea, am văzut multe momente în care jucătorii intrau la frustrare (ca și în meciul cu echipa lui becali), faze în care ei nu se puteau controla și totodată arătau și neputința proprie.

Cu toții suntem supărați, dar faptul că Rednic a revenit ar trebui să ne mai aline și să ne dea speranță. Mircea Rednic ar trebui să continue reconstrucția abandonată acum 2 ani, când a fost dat afară fără motiv. Sperăm că va fi un antrenor sever, pentru că are mult de muncă și deja nu mai este de joacă.

Dinamo este cea mai slabă echipă ca formă din prima ligă la momentul actual și trebuie să se schimbe ceva urgent în atitudinea echipei, dar și în jocul tactic. Înainte de a ne gândi ce ar putea face la club, trebuie să îi mulțumim dinamovistului Mircea Rednic că vrea să revină pentru a 5-a oară la Dinamo, în una dintre cele mai grave situații din istorie. Sunt convins că va reuși să o scoată la capăt, pentru că timp mai este.

Conducerea clubului ar trebui să înțeleagă că fără continuitate pe banca tehnică, nu există evoluție și nici siguranța de a construi un viitor mai bun pentru echipă. Urăm mult succes noii echipe tehnice, precum și jucătorilor pentru pregătirea etapelor rămase de jucat, dar în special al meciului cu UTA! Așteptăm redresarea situației și urcarea în clasamentul Ligii 1! Hai Dinamo, urcă acolo unde ți-e locul!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image