Cronica unui meci “egal cu zero”, DINAMO București – FC U Craiova 0 – 0!

Dinamo a remizat acasă împotriva echipei din Bănie, Craiova, adversara directă din lupta pentru salvare. Un meci “egal cu zero” sau un scor nul sau cum să superi suporterii, pentru că un punct nu aduce fericirea în situația noastră actuală.

Mircea Rednic a avut echipa de start: Iliev – Radu – Pinto – Grigore – Nikos – Torje (căpitan)– Matei – Răuță – Sorescu – Ivanovski – Măgureanu.

Dinamo a dominat teritorial partida, iar în prima repriză, echipa noastră a ratat două șanse bune prin Pinto și Nikos. 0 – 0 la pauză după un meci încâlcit, în care oaspeții nu prea au contat.

După pauză, Craiova a fost puțin mai bună, dar fără să rateze mari ocazii. Meciul a fost foarte slab per total, două echipe în suferință și cu un joc ofensiv foarte slab. Părea că nu s-ar fi marcat nici în 180 de minute, doar dacă apărea vreo eroare uriașă într-o defensivă.

A fost primul meci al nostru fără gol primit, dar nici adversarul nu a arătat forță ofensivă. Singurul plus a fost că apărătorii s-au descurcat bine, mai ales Pinto care a coordonat defensiva, dar nu am  reușit să câștigăm un meci nici în luna noiembrie.

Matei nu mi se pare o soluție la mijloc, o improvizație total eșuată, gândește foarte greu fazele într-o poziție unde trebuie să joci repede și eficient. Nu este numărul 10 care să ne salveze cu o pasă din păcate, ba chiar tot Răuță a fost mai implicat și ofensiv, cu câteva verticalizări bune.

În rest aceleași probleme, Radu fundaș dreapta, jucător care nu are capacitatea de a lovi bine mingea cu ambele picioare, lipsa atacantului de gura porții. Condiția fizică a fost foarte slabă ca de obicei, săracul Torje parcă înnota pe final de meci, iar schimbările neînțelese: Bani introdus în minutul 69, și scos de Mircea Rednic în minutul 83, înlocuit de Ehmann, o schimbare defensivă la 0 – 0. Mediocritatea este din ce în ce mai mare în această echipă.

Ne așteaptă un meci crucial cu ultima clasată, cea mai slabă echipă a campionatului, Academica Clinceni. Poate fi meciul care să dea un impuls mare echipei, printr-o victorie după atâtea luni, sau poate fi meciul care va afunda echipa noastră pe poziția a 15-a. Râmăne de văzut ce va fi, să ne auzim cu bine, vineri!

Doar DINAMO București!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image