Cronica unei “neprezentări”, DINAMO București – CFR Cluj 0 – 3!

Dinamo a pierdut și ultimul meci al turului, oarecum de așteptat, la scor de neprezentare împotriva campioanei CFR.

Mircea Rednic a aliniat următoarea formulă de start:

Eșanu – Sorescu – Popa – Pinto – Radu – Torje (căpitan) – Espinosa – Matei – Kainourgios – Măgureanu – Ivanovski.

Oapseții au marcat repede, după o fază fixă gestionată perfect în minutul 14. Doar 3 minute mai târziu, clujenii și-au majorat avantajul și au închis meciul practic. Aceștia au arătat de ce sunt în stare, chiar și cu câteva rezerve în teren, impresia era că puteau marca oricât ar fi vrut.

Un start de meci gestionat foarte bine de ei, apoi nu au mai călcat pedala, dar nici așa Dinamo nu a arătat multe. Am încheiat prima repriză fără șut spre poartă, și cu un joc și mai slab la nivelul fundașilor și mijlocașilor centrali.

Bani a intrat la pauză, o schimbare foarte ciudată, în condițiile în care tânărul nu are un fizic bun, iar clujenii ne-au dominat din toate punctele de vedere și la acest capitol.

Echipa noastră a fost neputincioasă în acest meci pierdut, fără să aibe perioade bune, mai bine spus momente în care CFR-ul s-a odihnit. Mircea Rednic i-a debutat pe Carp și Nunic, după ce titular fusese și grecul Nikos.

Deac a făcut 0 – 3, o fază la care Sorescu și Popa pot fi trași la răspundere. Un meci dominat de la un capăt la celălalt de oaspeți, fără surprize din păcate.

Să ascultăm declarația lui Mircea Rednic de la finalul jocului:

Dinamo trebuie să își dea ,,restart” în această pauză competițională, pentru a nu trăi pe muchie de cuțit acest final de sezon. După cum am spus și o repet, suntem cot la cot cu Clinceni, cea mai slabă echipă a Ligii 1 în acest moment.

Noii veniți trebuie să se adapteze repede și să facă diferența, avem nevoie de jucători mai valoroși, pentru că suferim în aproape toate compartimentele. Trebuie să formăm cumva o echipă, acum avem jucători și mâna antrenorului trebuie să se vadă începând de la meciul cu Voluntari. Capul sus, vremea noastră nu a apus!

Sursa interviu video: LookSport.youtube.com

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image