Cronica meciului FC Voluntari – DINAMO București (2 – 1)!

Cronica unei noi înfrângeri, greu de relatat, greu de acceptat. Până unde să mai mergem cu empatia, cât să mai îndurăm umilințele și dezamăgirile? De ce este atât de ușor pentru jucători, dar și pentru antrenor, să vorbească la conferințele de presă de după fiecare meci, ca și cum noi, suporterii am fi jucat pe teren, ei văzându- și clar punctele slabe? De ce se prezintă pe teren iar și iar și iar… fără atitudine de “câini roșii”, fără vlagă, fără mândrie, de parcă ar fi furat tricourile de joc? Trist.

Dinamo a pierdut din nou și după această pauză competițională, iar fiecare meci devine esențial pentru salvare din acest moment.

Mircea Rednic a început cu: Iliev – Gluhakovic – Pinto – Grigore – Nikos – Torje(căpitan) – Răuță – Filip – Sorescu – Ivanovski – Bani.

Dinamo a deschis scorul repede, contrar jocului, printr-un voleu de excepție al lui Sorescu în minutul 5.

Gazdele au dominat apoi meciul, iar Rață a adus egalarea 14 minute mai târziu, fază la care ambii fundași laterali au greșit. Apoi meciul s-a calmat, Voluntariul a pedalat în gol și s-a intrat la cabine cu scorul de 1 – 1.

Tot gazdele au presat și după pauză, și până la urmă, chiar fostul dinamovist Ion Gheorghe a adus golul victoriei. Din nou, fundașul dreapta austriac debutant a greșit fatal. Dinamo nu a avut condiția fizică necesară să atace sau să pună presiune, schimbările au venit mult prea târziu și ilfovenii au obținut victoria.

În ciuda declarațiilor puțin bizare ale antrenorului nostru, jocul echipei a arătat ca și cum această pauză nici n-ar fi fost. Fizic suntem la pământ, o echipă se pare că nu suntem cu excepția a 2-3 jucători care chiar dau totul (Torje, Răuță), iar despre noile adiții, a comentat foarte bine Mister Cornel Dinu: ,,Achiziţiile sunt ceva între pactul de la Varșovia şi NATO, nişte recruţi refuzaţi în alte pacte militare. El încearcă să-l scuze pe Gluhakovic, de unde o fi apărut? Din spaţiul Balcanic, dar nu are nicio scuză la felul în care a pătruns Voluntari la golul de 2-1, marcat de Gheorghe. Trecutul se plăteşte scump, dacă te uiţi la Gheorghe. E crescut de Dinamo şi acum zburdă.”

Din păcate, aceasta este crunta realitate din jocul echipei în acest moment. Timp cu siguranță este, un meci deosebit de important urmează chiar vineri cu adversara de deasupra, FCU Craiova.

Echipa trebuie să se trezească cât mai poate, iar antrenorul Rednic să găsească o tactică mai bună, pentru că Dinamo nu a arătat nicio idee de joc. Dusan Uhrin Jr. a adus un mare plus în sezonul trecut, în timp foarte scurt cu un lot poate mai slab, așa că în teorie, se poate. Să auzim numai de bine până vineri! Doar DINAMO BUCUREȘTI!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image