Căței de căței, pe cine-or să mai bată ei?! CS Mioveni – DINAMO București 2 – 1!

Dinamo a pierdut în minutele de prelungire încă un meci în deplasare, după ce a condus timp de 93 de minute.

Mircea Rednic a aliniat următoarea formulă de start: Iliev – Radu – Ehmann – Pinto – Nikos – Itu – Răuță (căpitan) – Carp – Torje – Țîră – Sorescu.

A fost o primă repriză dominată la toate capitolele de gazde, având și două trei ocazii mari de gol. Dinamo nu a tras spre poartă, nu a avut vreun corner, practic nu am ajuns la poartă în prima parte. Jocul a fost puțin schimbat în a 2-a repriză prin introducerea lui ivanovski, care a fost mult mai prezent în joc decât Țîră. A știut să protejeze multe mingi, a obținut faulturi bune, și Dinamo a început mai bine partea secundă.

La scurt timp, în minutul 62, Sorescu a transformat un penalty obținut tot de el. Dinamo marcase prima în ciuda jocului, și erau 30 de minute în care echipa trebuia să mai arăte ceva pentru a se impune. Evident că ne-am mulțumit cu apărarea, iar contraatacurile încercate prin repunerile lui Iliev nu s-au finalizat deloc.

În cele din urmă a venit și greșeala, având totuși cea mai slabă apărare din Liga 1, era normal ca acest noroc să nu continue la infinit. Iliev a comis un penalty, pe care Sanoh l-a transformat, iar la două minute, căpitanul Rusu a făcut 2 – 1.

O nouă greșeală a grecului Nikos, care nu l-a deranjat cu nimic pe Rusu la această fază, marcajul elenului fiind la 2-3 metri. Iată că soarta din meciul anterior nu a mai fost cu noi, dar era și greu pe acest fond de joc să legăm două victorii.

Țin să menționez că am spus-o evident și data trecută, Dinamo nu a arătat nimic fotbalistic sau tehnic, nu am văzut vreo organizare cu Chindia, iar victoria a fost mai mult norocoasă. Mă așteptam totuși să dea un plus de moral, chiar și de atitudine pentru unii jucători, însă am avut parte din nou de acel final groaznic.

Este a 3-a oară când victoria ne scapă printre degete la ultimele faze, după meciurile cu UTA și Rapid. Sunt puncte pe care ne va fi greu să le recuperăm, și care ne țin departe de locurile de baraj și implicit de cele care se salvează.

De asemenea, nici formula lui Rednic nu mi s-a părut extraordinară, cu Bordușanu și Ivanovski doar pe bancă (care nu arătaseră rău cu Chindia). Torje și Itu mi s-au părut mâini moarte, iar probabil ultima șansă a lui Sorescu în tricoul lui Dinamo a fost irosită, până și acel penalty a fost greu transformat. Acesta din urmă a fost pedepsit pe bună dreptate de către fani, consider că maxim unu doi jucători merită să poarte tricoul lui Dinamo în acest moment, dar Sorescu nu a înțeles absolut nimic din acest gest, mai ales pentru că pe fața lui se citea un râs fals. Adevărul este că nu l-a dezbrăcat nimeni pentru că îl consideră responsabil pentru rezultatele actuale, ci pentru lipsa de atitudine din teren.
Până luni, să ne auzim cu bine! Doar DINAMO București!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image