Avancronica meciului CS Mioveni – DINAMO București!

Dinamo va juca mâine de la ora 17:30, meciul programat în cadrul etapei a 20-a intermediară a Ligii 1, la Mioveni. Meciul va fi arbitrat de Sorin Costreie.

Dinamo se află pe locul 15, cu 12 puncte. Adversara de mâine este o candidată  la retrogradare, iar cu un eventual succes, ne-am apropria la doar două puncte de ei. Torje revine din suspendare, iar Espinosa va fi pe bancă după accidentare.

Nu sunt alte probleme de lot, cu excepția celor excluși, Matei și Filip. Dinamo are o serie bună, în ultimele trei meciuri a primit doar un gol, și victoria cu Chindia trebuie să fi dat alt moral echipei. Este însă necesar să legăm măcar 2-3 rezultate pozitive, pentru a ne apropria de echipele de pe locurile care se salvează direct.

Să vizionăm ce a declarat antrenorul Mircea Rednic la conferința de presă premergătoare meciului:

Gazdele se află pe primul loc care s-ar duce la baraj, cu 17 puncte. Au două înfrângeri consecutive (cu Sepsi și CFR, două echipe în formă), dar legaseră trei meciuri fără înfrângere înainte de aceste ultime două meciuri (egal cu UTA și Rapid și victorie cu Gazul). Mioveniul are cel mai slab atac din Liga 1, cu doar 11 goluri marcate.

Echipa de start după părerea mea, va fi:


Iliev – Gluhakovic – Pinto – Popa – Radu – Torje – Răuță (căpitan) – Carp – Amzar – Ivanovski – Nunic.

Vor fi schimbări față de meciul anterior, mă aștept ca Torje să intre iar Deian să iasă, iar în atac să-l vedem și pe Nunic, probabil ultima șansă pentru a mai arăta că poate continua din iarnă. Rămâne de văzut dacă Rednic va schimba și defensiv, eu unul nu sunt și nu voi fi adeptul lui Rici, iar Amzar mi se pare un tânăr foarte interesant care ar merita încercat pe postul său de bază, bandă stângă.

În ultimele întâlniri directe, cele două echipe și-au împărțit victoriile, câte două de fiecare la Mioveni. În tur, Mioveniul s-a impus în Ștefan cel Mare cu 0 – 1, prin golul lui Rusu. Au fost meciuri puține în istorie, jumătate din ele în Cupa României, pentru că echipa din Argeș a evoluat mai mult la liga secundă.

Dinamo are mare nevoie de un nou succes, care ar mai liniști apele și pentru a demonstra că victoria anterioară nu a fost doar un accident. În plus, întâlnim o echipă modestă a Ligii 1, care se închide mult, nou promovată. Galeria va fi alături și sunt convins că acest lucru va mobiliza echipa și mai mult. Hai DINAMO, luptă pentru victorie!

Surse video: Football Recorder youtube.com

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image