Avancronica meciului DINAMO București – Farul Constanța!

Dinamo va juca în Ștefan cel Mare mâine de la 20:30 ultimul meci programat în cadrul etapei cu numărul 21. Meciul va fi condus de arbitrul Kovacs.

Dinamo se află pe penultimul loc, cu doar 12 puncte. Având cea mai slabă defensivă alături de Academica, Dinamo a pierdut ultimul meci la limită, în ultimele două minute. Răuță, Sorescu și Radu sunt suspendați pentru acest duel. Espinosa este posibil să revină ca titular, dar nu cred că va risca cu el în ultimul meci al anului.

Farul are două înfrângeri la rând, cu Sepsi și CFR. Atacantul lor este și golgheterul campionatului, Jefte, care a marcat o dublă în tur, când Eșanu a avut două greșeli mari. Echipa antrenată  de Gică Hagi este pe locul 7, primul loc după play-off, și au a doua cea mai bună apărare din Liga 1, după campioana CFR.

Echipa de start după părerea mea, va fi:

Eșanu – Amzar – Ehmann – Pinto – Nikos – Torje (căpitan) – Carp – Itu – Bordușanu – Ivanovski – Nunic.
Avem mulți absenți, iar unii dintre jucătorii și-au încheiat deja înțelegerea cu Dinamo: Gluhakovic, Vestenicky, Iliev. Vom vedea cine dintre Itu sau Espinosa va evolua la mijloc, iar Eșanu trebuie să prindă o zi bună.

Farul a câștigat categoric ultima deplasare în Groapă, scor 0 – 5. A fost pentru ei prima victorie din 2017 încoace, iar în majoritatea meciurilor s-au înscris multe goluri: 3 – 0, 0 – 4, 3 – 3. Farul nu a avut însă milă când a fost cazul, ne-au aplicat mai multe corecții, și la ce joc avem, sper să nu fie cazul cumva și mâine.

Dinamo are mare nevoie de puncte, iar un succes ar asigura o iarnă puțin mai liniștită, unde se vor produce multe schimbări la nivel de lot. Fanii trebuie să încurajeze echipa mâine, pentru că este mare nevoie. Să nu uităm că acasă avem și 3 victorii. Hai DINAMO!

Sursa video: Telekom Sport România.youtube.com

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image