Avancronica meciului Viitorul Constanța – DINAMO București!

Dinamo va juca azi de la ora 18:30, în ziua de Paște meciul programat în cadrul etapei a 5-a din play-out, partidă care va fi arbitrată de Sebastian Colțescu. Prilej să vă urăm un Paște fericit alături de cei dragi tuturor dinamoviștilor! Hristos a Înviat! Sărbători binecuvântate tuturor! 

Dinamo vine după o victorie acasă foarte importantă cu Voluntari, scor 2 – 0, care a întrerupt o serie negativă de meciuri fără victorie. Moralul echipei este ridicat și sperăm și la o descătușare mai ales ofensivă de care avem mare nevoie.

Este un meci de totul sau nimic pentru noi în perspectiva salvării directe de la retrogradare, pentru că dacă nu vom lua cele 3 puncte, șansele vor fi minime să prindem cel puțin locul 12. Cu o eventuală victorie, am putea ajunge la două puncte de primul loc salvabil și la unul de adversara de la Ovidiu. Probabil că Albentosa va reveni în primul 11, dar depinde dacă este 100% recuperat.

Viitorul are două victorii și două înfrângeri în acest play-out, dar ultimul rezultat a fost o victorie la scor de neprezentare la Iași. Pare că au depășit parțial forma slabă, au avut un singur succes în 16 meciuri. Anticipam oarecum implicarea lor în lupta pentru retrogradare de la avancronica returului cu ei, pentru că spuneam atunci că patronul Hagi a vândut jucătorii esențiali și lotul lor nu este peste al nostru. Ciobanu este probabil cel mai important om al lor, traversează o formă foarte bună având și 9 goluri în acest sezon.

Dinamo nu a mai câștigat din 2017 la Ovidiu, în ultimele 4 meciuri gazdele s-au impus de fiecare dată. Au fost dueluri spectaculoase și echilibrate cu Viitorul ca gazdă,

Din ultimele 10 confruntări: Dinamo a reușit să câștige de 3 ori, iar Viitorul are 4 succese, 3 meciuri încheindu-se la egalitate. Cea mai mare diferență de scor a fost în 2019, acel 5 – 0 usturător.

Echipa de start după părerea mea, va fi:

Eșanu – Bejan – Albentosa – Grigore – Sorescu (căpitan) – Răuță – Anton – Achim – Filip – Morsay – Nemec.

Nu mă aștept să vedem multe modificări, pentru că echipa a mers bine în meciul precedent în acest 3 – 5 – 2. Rămâne de văzut dacă Albentosa va fi forțat în locul lui Puljic și probabil Gol va fi odihnit, să nu uităm că jucăm din 3 în 3 zile și polonezul are 35 de ani, Achim având capacitate mai mare de alergare.

Este un meci foarte important în lupta pentru salvare, iar o eventuală victorie cred că ne-ar mări considerabil șansele de salvare directă. Echipa va avea o primă de 15.000 de euro oferită prin Programul DDB, o primă care își poate spune cuvântul în momentele decisive. Mult succes echipei! Hai DINAMO, luptă dacă ne iubești!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial;  facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image