Avancronica meciului DINAMO București – UTA Arad!

Dinamo va juca mâine, începând cu ora 21:30, meciul programat în cadrul etapei a doua a play-out-ului cu UTA  Arad, în Ștefan cel Mare. Partida va fi arbitrată de Andrei Florin.

Dinamo a început play-out-ul cu un egal în deplasare la Giurgiu, după o prestație decentă a echipei, care arăta că este loc de mai bine pe faza ofensivă. Rămâne de văzut dacă Dusan Uhrin Jr. va juca de la acest meci cu Sorescu avansat, dar după venirea lui Nica sunt șanse foarte mari să îl vedem acolo. Trebuie ca ofensiva să arate bine și să începem să câștigam începând cu acest meci.

Fabbrini va reveni după suspendare, dar Eșanu nu a revenit la antrenamente. UTA a câștigat primul meci din play-out cu 1 – 0 pe teren propriu cu Viitorul Constanța. Se află pe locul 2, la doar un punct de Chindia Târgoviște. A pierdut foarte puțin în deplasare această echipă, dar pe teren propriu are doar 3 victorii. Au un atac modest, în sezonul regulat au marcat de 26 de ori, exact cât echipa noastră.

În ultimul meci jucat în ,,Groapă”, oaspeții s-au impus cu 0 – 1, după un arbitraj jalnic și un moment în care echipa noastră avea cu totul alt lot. De-a lungul timpului, UTA s-a impus doar de 6 ori pe Ștefan cel Mare, iar cele două echipe au jucat meciuri încă din 1948. Dinamo are 24 de succese, cel mai categoric fiind cu 7 – 0 în 1976. S-au înregistrat și 9 egaluri, dar singurul fără goluri a fost în 1978.

Echipa de start după părerea mea, va fi:


Kongshavn – Sorescu (căpitan) – Albentosa – Ehmann – Filip – Răuță – Achim – Mihaiu – Anton – Fabbrini – Nemec.

Fabbrini va reintra titular,  Ehmann și Mihaiu vor fi cei doi U21, iar în rest echipa este la fel și mă aștept să nu facă mari schimbări pentru a oferi o continuitate jocului din meciul precedent.

Ne așteaptă un meci cu o echipă destul de bună, dar avem șansele noastre. O victorie este esențială, iar un punct nu prea ne ajută în lupta pentru salvare. Multă baftă echipei! Hai DINAMO!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial;  facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image