Cronica unui meci bun al câinilor, pierdut din ghinion, DINAMO București – UTA Arad 0 – 1!

Dinamo a pierdut al doilea meci programat în play-out (primul a fost un egal) și a ajuns la 12 meciuri fără victorie în campionat. Jocul a arătat însă bine, 8 șuturi pe poartă într-un meci, dar în acest moment al campionatului doar punctele contează și situația se înrăutățește în zona retrogradării.

Echipa de start a lui Dusan Uhrin Jr. a fost: Kongshavn – Ehmann – Bejan – Albentosa – Filip – Răuță – Gol – Sorescu (căpitan) – Anton – Bani – Nemec.

Dinamo a început foarte bine meciul, Anton a avut un șut periculos în minutul 2, dar portarul oaspeților a avut o intervenție bună.

În minutul 30, Nemec a ratat o nouă șansă după recuperarea lui Anton, un șut deviat care a trecut milimetric pe lângă.

În minutul 34, Miculescu a deschis scorul cu capul după o nouă eroare a lui Kongshavn.

Două minute mai târziu, Sorescu a obținut un penalty pe care tot el l-a ratat. A fost o execuție la semi-înălțime, destul de puternică dar nu foarte bine plasată.

În minutul 59, Bani a avut o tentativă de a marca, un șut puternic care nu a fost bine plasat. A fost ultima acțiune a lui, un minut mai târziu a fost schimbat, Fabbrini intrând în locul juniorului.

În minutul 64, Hora a ratat o șansă mare pentru arădeni, singur cu portarul după un contraatac foarte bun al oaspeților.

În minutul 70, Dusan Uhrin Jr. a mai efectuat două modificări: Nepomuceno și Grigore au intrat în locul lui Ehmann și Bejan. 14 minute mai târziu, Puljic și Blejdea au intrat în locul lui Anton și Nemec, iar la faza următoare Fabbrini a ratat o ocazie mare în urma unui corner.

Sorescu a ratat o nouă ocazie foarte mare, un șut respins de Balauru în lateral. S-a văzut că Deian a încercat foarte mult, dar a și avut o zi proastă, se pare că nu-și revine la forma din sezonul trecut.

Filip a avut și el un șut foarte bun, dar același Balauru s-a opus, portarul lor a prins o zi norocoasă. Meciul s-a încheiat 0 – 1, un scor nemeritat. Chiar dacă în unele momente ale meciului nu am jucat foarte bine, pe finalul meciului a fost un asalt total la poarta lor.

Să urmărim rezumatul meciului:

Notele mele acordate pentru jucători:

Kongshavn – 3, o gafă mare la gol, nu a împins deloc în picioare după o lovitură de cap de la mare distanță.

Ehmann – 7, a alergat mult în ciuda faptului că nu este fundaș dreapta de meserie, s-a adaptat bine pe acest post.

Bejan – 5, a avut câteva intervenții bune, dar nici un meci chiar bun, destul de imprudent.

Albentosa – 6, a avut o greșeală mare, dar Hora nu a profitat, în rest un fundaș bun, care chiar ne ajută.

Filip – 7, putea să marcheze golul egalizator, foarte bun aportul ofensiv.

Răuță – 6, a avut ceva recuperări, agresiv ca de obicei.

Gol – 4, nu a fost prezent mai deloc în joc, nici la recuperare, destule pase greșite.

Sorescu – 6, în ciuda faptului că a încercat foarte mult, nu i-a ieșit mai nimic. S-a văzut totuși că joacă extremă, a fost foarte implicat în joc.

Anton – 8, a dat câteva pase filtrante bune, a condus bine mijlocul.

Bani – 7, foarte implicat în meci, a avut 2-3 acțiuni foarte bune în viteză. Un minus mare pentru el este fizicul, dar la vârsta lui se poate remedia.

Nemec – 5, destul de invizibil, este clar că nu este în formă după accidentare.

Fabbrini – 6, nu a intrat rău în meci, putea să marcheze cu ceva șansă.

Grigore, Nepomuceno, Blejdea și Puljic – 5 pentru fiecare.

Dusan a făcut două schimbări ciudate privind sistemul de joc pe final dar, nu prea au ajutat. Schimbările nu au adus acel plus de care aveam nevoie, Fabbrini a fost singurul dintre cei intrați care a ratat o ocazie.

Să urmărim ce a declarat Dusan Uhrin Jr. după acest meci:

O partidă în care ne-a lipsit și șansa, după ce ne-am creat destule ocazii pentru a marca cel puțin o dată. Trebuie să fim însă mai atenți în apărare și să marcăm, pentru că principala problemă rămâne atacul.

În acest moment nu ne mai încălzește jocul bun, dacă victoriile nu vin. Să sperăm că începând cu meciul cu Gaz Metan din etapa viitoare, vom începe să legăm câteva victorii la rând pentru a ieși din zona retrogradării, pentru că mai sunt doar 7 meciuri și nu mai este timp să adunăm puncte. Hai DINAMO, continuă lupta pentru menținere în Liga 1!

Surse video: Fotbal Romania.youtube.com; LookSport.youtube.com

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image