Avancronica meciului DINAMO București – Poli Iași!

Dinamo va juca astăzi de la ora 20:30 meciul programat în cadrul etapei a 13-a în Ștefan cel Mare, împotriva Iașului.

Dinamo vine după 3 victorii consecutive (cu Voluntari, Viitorul și Argeș) și 3 meciuri foarte bune, ultimul fiind mai modest.

Situația este foarte grea, dar jucătorii au ales să joace pentru suporteri și dau totul pe teren.

Poli Iași este o echipă care este într-o formă foarte slabă, având 7 meciuri fără victorie în Liga 1, din care 6 înfrângeri.

Se află pe locul 14 și are un lot foarte subțire, probabil va fi ultimul meci al lui Pancu dacă nu va obține un rezultat pozitiv. Este echipa care a primit cele mai multe goluri (31 de goluri), pe locul 2 al acestui clasament fiind Astra și Gaz Metan cu 20.

Deci, defensiva moldovenilor este pe departe cea mai slabă din prima ligă.

Primul 11 pe care îl va alcătui Ionel Gane, în opinia mea, va fi:

Mejias – Sorescu (Gonzalez nu a vrut să se mai antreneze și foarte probabil că va pleca) – Grigore – Puljic (care s-a vindecat de răceală și cred că va fi forțat) – Sin (Radu este suspendat și aici va fi o improvizație, ori Sin ori Amzar, dar nu cred că vom risca cu juniorul din urmă) – Răuță – Anton – Bani (consider că trebuie să i se dea o șansă, a fost singurul U21 din ofensivă care a arătat ceva când a fost introdus) – Garcia (Camara fiind suspendat) – Fabbrini – Gueye.

Un meci în care suntem favoriți, cele două echipe au forme sportive diametral opuse și sperăm că jucătorii noștri se vor mobiliza din nou pentru fani.

Ca de obicei, băieții vor primi o primă din biletele virtuale vândute la acest meci, încă un motiv în plus pentru a obține victoria.

Cu 3 puncte, Dinamo ar urca pe locul 8 și ar putea fi la două puncte de ultimul loc de play-off (înainte ca celelalte echipe să joace).

În ultimele 3 întâlniri directe în „Groapă”, Dinamo s-a impus cu 1 – 0 în noiembrie 2019, prin golul lui Perovic, iar celelalte două meciuri s-au terminat la egalitate (0 – 0 și 1 – 1).

De asemenea, s-au marcat maximum două goluri în ultimele 6 întâlniri directe, fiind dueluri echilibrate.

Le urăm mult succes „câinilor”!

Hai Dinamo, luptă pentru noi!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image