Avancronica meciului DINAMO București – Chindia Târgoviște!

Dinamo va juca mâine de la 20:30 ultimul meci programat în cadrul etapei cu numărul 19 din Liga 1, în Ștefan cel Mare.

Echipa noastră se află pe ultima poziție în clasament, asta după o nouă victorie a Clinceniului cu FC U Craiova. Trebuie totuși să realizăm că este un rezultat bun pentru noi, pentru că nu s-a mărit distanța față de echipa din Bănie care se află pe loc de baraj. Espinosa și Torje sunt indisponibili, pe lângă jucătorii excluși din lot, Matei și Filip.

Echipa oaspete se află pe 11, având a 3-a cea mai bună defensivă din campionat. Au doar 4 victorii, dintre care una cu noi în tur, 1 – 0. Un meci de remarcat este cel cu Rapid de acum 2 etape, când au marcat două goluri în 9 oameni, și au reușit un 2 – 2. Este o echipă organizată, cu jucători care se cunosc foarte bine, au un lot foarte omogen.

Echipa de start, după părerea mea, va fi:

Iliev – Amzar – Pinto – Ehmann – Radu – Sorescu – Răuță (căpitan) – Carp – Bordușanu – Nunic – Măgureanu.

Sper să vedem schimbări suficiente în primul 11 și sigur vor fi destule. Căpitanul Torje este absent, deci avem nevoie de un lider în teren, eu consider că Răuță va fi noul căpitan, un jucător care dă totul.

Dinamo are mare nevoie de puncte, etapele trec și parcă noi ne afundăm tot mai mult. Sunt sigur că și suportul fanilor se va vedea în evoluția echipei, pentru că suporterii revin pe stadion după destule etape. Echipa trebuie să se motiveze bine și să joace pentru suporteri. Mult succes jucătorilor și staff-ului! Hai DINAMO, luptă pentru noi!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image