Avancronica debutului lui Dusan Uhrin Jr., Astra Giurgiu – DINAMO București!

Dinamo va juca primul meci din play-out mâine, de la ora 20:30 la Giurgiu după doar 3 zile de la meciul tur din semifinala Cupei României. Dusan Uhrin Jr. va debuta pe banca tehnică și trebuie să salveze echipa într-un timp foarte scurt, având doar 9 etape la dispoziție.

„Haita” se află pe locul 14 care duce la baraj, la două puncte de primul loc care se salvează și la doar 6 puncte de primul loc din play-out. Clasamentul este foarte strâns și se poate întâmpla orice, echipele trebuie să joace un fotbal de calitate pentru a se salva.

Probabil nu vom vedea multe schimbări în jocul nostru, antrenorul ceh a avut doar două zile la dispoziție pentru a pregăti echipa, dar rămâne de văzut dacă se va schimba sistemul de joc.

Vă amintesc că în mandatul precedent al său la Dinamo, Dusan a jucat un 4 – 2 – 3 – 1, cu Fabbrini în spatele vârfului și Sorescu pe dreapta. Mă aștept să îl pună pe Deian tot bandă, pentru că atacul nostru suferă mult și el este un mare pericol ofensiv pentru adversari.

Cea mai bună perioadă a lui Sorescu la Dinamo a fost sub comanda lui Dusan Uhrin Jr., să sperăm că forma lui va crește și acum odată cu revenirea antrenorului.

Astra se află pe locul 10, la 3 puncte de primul loc care duce la baraj, deci este și ea în pericol de retrogradare. Gazdele au însă o formă foarte bună, nu au mai pierdut în campionat de pe 6 februarie. Stilul lui Neagoe defensiv s-a impus, deci nu ar fi o surpriză ca meciul să se încheie la egalitate, un rezultat pe care Astra l-a obținut în ultimele 3 meciuri din Liga 1.

Echipa de start în opinia mea, va fi:

Kongshavn – Radu – Puljic – Grigore – Filip – Răuță – Gol – Sorescu (căpitan) – Anton – Bani – Nemec.

Probabil Eșanu nu va fi apt pentru meci, mă aștept să fie Radu în dreapta dacă va fi refăcut și Ehmann are șanse să joace acolo după suspendare. Vom vedea dacă Fabbrini va juca sau nu, dar în ultima perioadă nu a ajutat deloc faza ofensivă, eu cred că va fi tot pe bancă și Bani va fi preferat (nu ar fi exclus să-l vedem pe Mihaiu aici).

Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă care se închide foarte bine, dar și în meciul de Cupă am demonstrat că putem să avem ocazii. Chiar și un egal ar ajuta la moralul echipei, iar la un eventual succes jucătorii se vor debloca.

Este clar că sunt meciuri puține, deci trebuie să-l luăm pe fiecare în parte și să încercăm să îl câștigăm. Multă baftă echipei! Hai DINAMO, luptă pentru victorie!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial;  facebook.com/FCDinamoOfficial; fcdinamo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image