A fi antrenor, nu e în puterea oricui; a antrena, e o artă; a fi om, e lucru mare: succes, Dusan Uhrin Jr.!

Dusan Uhrin Jr. a redevenit șeful haitei! A antrenat Poli Timișoara în două rânduri (2007-2008, 2010-2011), CFR Cluj (2009) și Dinamo București în sezonul 2019-2020. Două trofee a câștigat în carieră: campionatul și Cupa Georgiei cu Dinamo Tbilisi, ambele în 2013.

A fost desemnat de către Liga Profesionistă de Fotbal, ANTRENORUL ETAPEI A 8-A LIGA 1, în sezonul 2019-2020, când Duşan Uhrin era antrenor la Dinamo, la 51 de ani. “Cu el pe bancă, dinamoviştii au reuşit pentru prima oară două victorii la rând, succese în urma cărora s-au apropiat la doar două puncte de play-off.”, a concluzionat Liga Profesionistă de Fotbal în septembrie 2019.

“Dinamo e o echipă cu tradiţie, cu suporteri mulţi şi trebuie să facem întotdeauna tot pentru a-i mulţumi. Orice echipă pe care am antrenat-o a început să joace bine după un an. Este foarte important să ţinem la Dinamo jucătorii buni. Această echipă trebuie construită”, a declarat Uhrin Dusan Jr. în 18 decembrie 2019, într-o conferinţă de presă înaintea meciului cu Botoșani, pentru Agerpres.

Privind la primul mandat, acum la revenirea pe banca tehnică a lui Dinamo, îmi aduc aminte că am apreciat faptul că acesta impunea respect în vestiar, că se făcea ascultat și pe teren. Afirm acum ca și atunci, că a fi antrenor, nu e în puterea oricui; a antrena, e o artă; a fi om, e lucru mare: respect Dusan Uhrin Jr.!

“În vestiar era o liniște mormântală când a intrat Uhrin. Acesta a mers la fiecare jucător în parte, a strâns mâna fiecăruia și le-a spus pe rând câteva cuvinte care să îi îmbărbăteze. Mesajul general al tehnicianului de 52 de ani a fost că nu trebuie să se facă o tragedie din acest eșec și că umilința cu Sibiu se va șterge dacă echipa va câștiga următoarele partide.” a fost atitudinea antrenorului în 9 decembrie 2019, după o înfrângere.

Șeful haitei Dusan Uhrin Jr. are în acest mandat o misiune clară, ieșirea din zona retrogradării! Pe cine batem?!

Programul lui Dinamo din play-out, arată astfel:

Etapa 1 (17/18 aprilie)

Astra – Dinamo

Etapa 2 (20/21/22 aprilie)

Dinamo – UTA

Etapa 3 (24/25 aprilie)

Gaz Metan – Dinamo

Etapa 4 (27/28/29 aprilie)

Dinamo – FC Voluntari

Etapa 5 (1/2 mai)

Viitorul – Dinamo

Etapa 6 (8/9 mai)

Poli Iași – Dinamo

Etapa 7 (15/16 mai)

Dinamo – Hermannstadt

Etapa 8 (18/19/20 mai)

FC Argeș – Dinamo

Etapa 9 (22/23 mai)

Dinamo – Chindia Târgoviște

Vom vedea câte puncte vom aduna, meci cu meci! Nu ne rămâne decât speranța că fiecare meci va fi un pas spre vârful clasamentului, chiar dacă discutăm despre play-out. Și suntem încă în cărți în competiția Cupa României, putem întoarce scorul în retur, acasă. Mult succes câinilor, multă măiestrie antrenorului Dusan Uhrin Jr.! Hai Dinamo!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial;  facebook.com/FCDinamoOfficial; fcdinamo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image