Adevăratele mulțumiri aduse suporterilor, sunt victoriile!

 

Știm cu toții situația delicată de la club, situație care s-a agravat odată cu venirea pseudo-investitorilor spanioli care au înrăutățit mult lucrurile.

Aducerea unor jucători cu contracte mari înseamnă că dispui de putere financiară, Dinamo având probabil cel mai mare buget salarial din ligă.

În comparație cu jocul prestat meci de meci, majoritatea jucătorilor nici nu își merită salariul (exemple fiind Nemec, Mejias).

În schimb, în cazul unora nu vom putea ști de ce sunt în stare cu adevărat, atâta timp cât nu sunt plătiți.

Jucătorii străini nu sunt deloc obișnuiți cu așa ceva (3 au și plecat). În acest context, trebuie să remarcăm efortul „haitei” făcut în ultimele 3 meciuri.

Nu numai că încrederea s-a pierdut, acumulându-se restanțe, dar și problemele au crescut, jucătorii având și o formă sportivă dezastruoasă.

Toate lucrurile mergeau într-o direcție greșită, nu părea că mai avem cum să mai batem pe cineva, iar antrenorul Contra își tot anunța deja plecarea.

Echipa s-a mobilizat însă fantastic, nu numai că am câștigat două partide consecutiv, dar și la scor, cu 3 – 0, dar și într-o manieră categorică, cu atitudine total schimbată a jucătorilor.

Băieții au observat că suporterii sunt totuși alături de ei, prin sold-out-urile făcute la meciul de cupă și la cel din campionat.

Un efort minunat al fanilor, primii bani de la venirea spaniolilor fiind aceste prime de 28.000 de euro.

De asemenea, jucătorii au fost impresionați de prezența fanilor la hotel înainte de meciul cu Argeșul, fapt care le-a dat un impuls foarte bun.

În tot acest timp, a existat o bună comunicare, prin mesaje date de toți suporterii.

În Programul DDB sunt acum 11.004 membri, un nou prag depășit de câini.

Mulți dintre noi credem că este singura șansă de salvare, o comunitate socios cât mai mare aducând mai mult interes sponsorilor și investitorilor serioși.

Iată ce a spus căpitanul „haitei”, Puljic: “Tot respectul, mare respect pentru ceea ce fac suporterii. Au arătat încă o dată că ne susțin necondiționat, că ne dau putere, iar noi apreciem enorm ceea ce fac. Noi chiar am avut o ședință a noastră, a jucătorilor, și am promis să dăm totul pentru ei, pentru acei oameni care vin să cânte în fața hotelului, care ne trimit mesaje de încurajare, care plătesc, practic, din banii lor diverse prime pentru noi. Și tocmai de aceea, cât vom mai fi la Dinamo, o să ne depășim condiția ca să învingem pentru ei. O facem pentru ei și pentru Dinamo.”

Și Fabbrini a avut un mesaj pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan: „Vreau să vă mulțumesc pentru suportul vostru pe care ni-l oferiți la fiecare partidă, în această perioadă mai dificilă! Întâi de toate, voiam să vă mulțumesc pentru cumpărarea biletelor virtuale, bilete care am văzut că s-au epuizat și la meciul cu Viitorul și pentru meciul de vinerea viitoare cu FC Argeș. Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor care s-au înscris în Proiectul DDB, pentru că ne ajută foarte mult, atât pe noi jucătorii, cât și clubul! Forza Dinamo! Sperăm să ne vedem cât mai curând cu voi pe stadion și să facem lucruri frumoase împreună!”

Noi trebuie să îi susținem până la final și după 1 ianuarie vom vedea ce va fi, cine va rămâne și dacă se va remedia situația cumva.

Felicitări încă o dată echipei și fanilor! Împreună salvăm Dinamo!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image