Avancronica meciului Poli Iași – DINAMO București!

Dinamo va juca mâine, de la ora 16:30 meciul programat în cadrul etapei a 6-a a play-out-ului, în deplasare la Iași, un meci care va fi arbitrat de Horațiu Feșnic.

Dinamo are două victorii la rând obținute cu Viitorul și Voluntari și se duce cu moralul ridicat la Iași. Răuță va fi indisponibil, dar Anton și Eșanu vor juca foarte probabil, după ce aceștia au suferit ceva dureri în meciul precedent. O eventuală victorie ne-ar putea duce pe un loc salvabil direct de la retrogradare la finalul etapei și ar pune 7 puncte față de Poli Iași, ultima clasată.

Poli Iași vine după o victorie surprinzătoare la Giurgiu, 1 – 2, după 3 înfrângeri consecutive. Rămâne totuși cea mai slabă echipă din campionat și ca lot și ca formă, mai ales că Platini și Brănescu nu vor juca cu noi, fiind cam cei mai buni jucători ai echipei. Iașul se află pe 16, la 4 puncte de baraj.

În ultimele întâlniri directe, Dinamo nu a mai câștigat din 2019 la Iași, iar gazdele s-au impus de fiecare dată în ultimele 3 meciuri. Dinamo a câștigat doar o singură dată în deplasare împotriva acestei echipe, scor 0 – 1 în 2019 prin golul lui Nistor. Au mai fost și două egaluri și 7 victorii ale ieșenilor, cea mai categorică cu 2 – 0 .

Echipa de start după părerea mea, va fi:

Eșanu – Bejan – Albentosa – Grigore – Sorescu (căpitan) – Gol – Anton – Achim – Filip – Morsay – Nemec.

Cred că va intra Grigore în locul lui Puljic, după un meci foarte modest al croatului. Achim îi va lua locul lui Răuță și Morsay va intra din primul minut.

Dinamo are nevoie de o nouă victorie pentru a spera la salvare, iar ultimele rezultate ne dau speranțe că urmează încă un succes pentru noi. O deplasare lungă la 3 zile, un program infernal care este însă, pentru toate echipele. Multă baftă echipei! Hai DINAMO, luptă și adună punctele, să ne salvăm!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image