Avancronica meciului FC Argeș – DINAMO București!

Dinamo va juca astăzi de la ora 20:30 meciul programat din etapa a 12-a pe stadionul Nicolae Dobrin din Trivale.

Fără antrenor principal, Dinamo caută a treia victorie consecutivă, chiar dacă pare foarte greu, jucătorii sunt în pragul răbdării, fanii fiind singura motivație pentru a câștiga.

La antrenamentul de ieri, cu o zi înaintea meciului, Contra și-a luat la revedere de la jucători, iar Isma Lopez și Borja Valle și-au depus memoriile și nu s-au antrenat (nici Gonzalez nu s-a antrenat) în timp ce Reyes a luat avionul spre Spania.

Pare că totul se destramă și dacă ceva nu se întâmplă până la pauza competițională majoritatea jucătorilor vor pleca.

Nici Argeșul nu stă mai bine, antrenorul venit recent, Adrian Dulcea, a fost demis după doar două zile, după o ceartă cu primarul Piteștiului.

Salariile nu sunt nici la ei la zi și tot secundul va conduce meciul, deci situațiile sunt oarecum asemănătoare.

Ocupând locul 15 cu 9 puncte, Argeșul este exact sub noi, golaverajul făcând diferența.

Echipa de start în opinia mea, va fi:

Hinojo – Sorescu (singura soluție pe acel post) – Grigore – Puljic (căpitanul) – Radu (Lopez nu va mai juca, refuzând să se antreneze) – Anton – Răuță (doi români care sunt în stare să joace pentru Dinamo) – Mihaiu (de data aceasta cred că lui i se va da șansa ca soluție U21) – Camara – Fabbrini (un jucător de la care așteptăm multe, în formă mare) – Nemec

O formulă greu de anticipat, deoarece probabil o va alcătui Gane, secundul nostru.

Un nou meci care ne interesează mai puțin decât situația clubului la nivel administrativ, dar o nouă victorie ar însemna că băieții ne simt alături și ar fi un efort de apreciat.

Suntem favoriți prin prisma formei sportive, legând două victorii la scor, cu 3 – 0, dar nu putem fi siguri întrucât unii jucători deja au plecat de la club din lipsa banilor.

Suporterii au făcut un nou sold-out al biletelor virtuale, fiind prima partidă în deplasare cu toate biletele virtuale vândute din istoria Ligii 1.

Practic, „câinii” vor avea o nouă primă pentru meciul cu „alb-violeții” cum au avut și la partida de cupă câștigată fără drept de apel.

Coincidență sau nu, banii primiți de la fani după calificare au fost primii bani ale unora dintre jucători de la venirea acestora la Dinamo.

Țin să felicit încă o dată acești suporteri fără de care Dinamo nu ar putea trăi, iar în ciuda acestei situații delicate înscrierile din DDB au crescut, fiind foarte aproape de 11.000 de membri.

Multă baftă câinilor, hai Dinamo!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial; facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image