Momentul adevărului

Majoritatea dintre voi, știți că sunt un “modest administrator” de site, pagină și grup, cu fustă, nu sunt nici blogger, nici pamfletist, nici reporter, nici ziarist să iau interviuri! Nu sunt nici editorialist de profesie! Sunt un “editorialist” amator din rândul suporterilor! După părerea multora, nu scriu rău, dar prin stilul meu mai aparte, mai ales la comentarii pe grupuri, mi-am atras dușmănii gratuite!
Îmi exprim des și sincer o opinie, port dialoguri despre ceea ce vor unii să fie o știre pe un site, un grup sau o pagină a suporterilor dinamoviști!
Dau share la postări de pe site-uri oficiale, de pe paginile sportivilor pe care îi admir din tribune, de pe conturile de facebook ale membrilor noi, adăugați grupului asociat site-ului și paginii!
Vă invit la meciuri! Dau pronosticuri! Vă informez despre rezultatele din competițiile la care participă Dinamo!
Încerc să vă țin la curent cu rezultate și performanțe ale sportivilor care activează la Clubul Dinamo, indiferent de ramura sportivă!
Trec cu vederea atacurile la persoana mea, trec cu vederea că unii sunt misogini!
În situații dezastruoase, eu vă surprind, fiind optimistă la extrem, recunosc!
Pentru Dinamo, renunț la prietenii care-mi greșesc! Pentru Dinamo îmi păstrez prietenii, care merită iertați!
Nu admit să punem sare pe rană, atunci când suferim dezamăgiri, nici să zvonim și nici să ne jignim jucătorii sau legendele clubului! Respect familiile tuturor, nu judec pe nimeni!
Cred în “la bine și la greu, alături de clubul meu”! Și țin capul sus, mă refugiez în amintiri și istoria clubului! Am răbdare și aștept să fim din nou acolo sus, unde este locul numelui Dinamo la fotbal, la baschet, la polo, la rugby, la volei și la alte jocuri sportive sau sporturi individuale, așa cum reușim la handbal!
Nu dețin adevărul absolut, puteți contribui la sensul și rostul acestui site, asociat paginii “Dinamovistii. ro”, precum și grupului “Dinamovistii”, cu opinii exprimate prin comentarii la postări, prin share, precum și prin vot la sondaje!
Sunt un simplu om, ca și voi! De mică, dinamovistă!
Lucrez cu o echipă de suporteri sufletişti, avem obiective pașnice şi constructive pentru imaginea Clubului Dinamo! Nu mă aștept să facem minuni pe site, pagină şi grup, doar să ne petrecem timpul împreună, într-un mod minunat!
Singuri existăm, împreună învingem! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image