Avancronica meciului CFR Cluj – DINAMO București!

Dinamo va juca mâine începând cu ora 20:30 meciul programat în cadrul etapei a 29-a, penultima din sezonul regulat, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Partida va fi arbitrată de Marcel Bîrsan.

Dinamo nu a mai câștigat din 31 ianuarie 2021 în campionat, o statistică înfiorătoare dar nu trebuie să ne ferim de adevăr. Forma echipei din ultimele meciuri este din ce în ce mai rea, dar această pauză a venit la timp pentru a modifica unele lucruri.

Mulțescu a avut două saptămâni la dispoziție pentru a schimba ceva în jocul echipei, precum și ceva din punct de vedere tactic. Nepomuceno este suspendat, în timp ce Morsay, Radu, Eșanu, Achim și Filip s-au accidentat recent și foarte probabil nu vor evolua mâine, singura posibilitate ar fi să fie forțat vreun fundaș stânga. Nemec va reveni, Kongshavn va debuta între buturi și rămâne de văzut dacă Gigi Mulțescu va improviza pe partea stângă cu Grigore sau alt jucător, ori îl va debuta pe Amzar de la echipa secundă. Jucătorul născut în 2003 a reușit un gol și o pasă decisivă în meciul câștigat vineri de Dinamo B împotriva Concordiei 2, cu scorul de 5 – 0.

CFR are o formă sportivă destul de modestă, clujenii vin după un eșec cu 3 – 0 împotriva Fcsb-ului. Arlauskis este suspendat, iar Pereira a fost infectat cu COVID-19. Rămâne de văzut dacă Omrani va fi recuperat după o nouă accidentare. Întâlnim echipa cu a doua cea mai bună apărare după cea a Craiovei, cu doar 15 goluri primite. Se află pe locul 2 și au de recuperat 3 puncte față de primul loc, deci vor trage tare.

 

Echipa de start după părerea mea, va fi:

Kongshavn – Sorescu – Puljic (căpitan) – Ehmann – Amzar – Gol – Răuță – Anton – Fabbrini – Nemec – Moldoveanu.

Consider că Mulțescu va merge pe un 4 – 3 – 3 cu Anton mai avansat, Moldoveanu și Fabbrini extreme,iar Amzar cred că va debuta, Grigore nu este cu nimic peste acest tânăr jucător mai ales că nu este fundaș lateral de bază și nu are viteză. Așteptăm mai multe de la Sorescu, Fabbrini și chiar revenirea lui Nemec să aducă o schimbare în compartimentul ofensiv.

Ne așteaptă un meci teribil de greu, foarte puțini dinamoviști au speranțe de la acest duel de a scoate vreun punct. Vreau să vedem totuși cel puțin o schimbare a mentalității și o idee de joc, mai ales pe atac. Sunt lucruri necesare care trebuie să fie implementate pentru a spera la salvare. Să nu uităm că play-out-ul are doar tur și mai sunt doar 11 meciuri rămase până vom afla cine va retrograda, așadar fiecare meci trebuie tratat ca pe o finală. Mult succes echipei! Hai DINAMO!

Surse foto: instagram.com/ dinamobucurestiofficial;  facebook.com/FCDinamoOfficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyrighted Image